joi, 27 august 2015

10 lucruri pe care trebuie sa le stii in aceasta saptamana! Topul celor mai bune iPhone-uri! iPhone 6 este abia pe locul 5

1. Cei de la Stuff TV au facut un top al celor mai bune iPhone-uri din istorie. Desi este ultimul lansat, iPhone 6 este abia pe locul al 5-lea! Mai mult, iPhone 6 Plus este pe locul 7 in top.
Pe prima pozitie se afla iPhone 5 in opinia celor de la Stuff TV. "Este ultimul iPhone care chiar a impresionat la debut" motiveaza acestia.
Iata ultimele 5 din top:
5. iPhone 6
4. iPhone 3G
3. iPhone 4
2. iPhone-ul original
1. iPhone 5
2. Noile telefoane Samsung, Galaxy S6 Edge+ si Note 5, sunt foarte agresive cand vine vorba de inchiderea aplicatiilor din background. Acest lucru nu este tocmai unul bun, durand mai mult sa redeschizi o aplicatie pe un astfel de telefon decat pe un Nexus 6.
3. LG pregateste raspunsul pentru Galaxy S6 Edge - G Edge ar urma sa se numeasca, scriu cei de la Android Authority. LG a patentat mai multe nume legate de Edge, fiind probabil ca sud-coreenii sa pregateasca un rival pentru flagship-ul rivalilor.
4. Stiati ca Lady Gaga, Justin Timberlake, Jimmy Fallon sau Ashton Kutcher sunt priceputi in IT? Un numar destul de mare de vedere investesc in start-up-uri sau au cunostinte din facultate in domeniu.
5. Cei de la Telegraph scriu despre descoperirea unei firme britanice - au creat un iPhone care poate rezista o saptamana cu o singura incarcare, functionand datorita celulelor cu hidrogen.
6. Windows 95 implineste astazi 20 de ani de existenta!
7. In Marea Britanie se testeaza o banda pe sosea care sa incarce masinile electrice in timpul mersului! 
8. Un nou raport confirma faptul ca iPhone 6s va avea o camera de 12MP.
9. Au aparut primele poze cu urmatorul Nexus, produs de Huawei. Din aceste imagini se poate vedea ca telefonul va veni cu port USB Type C.
10. Xiaomi planuieste sa intre pe piata din Africa luna viitoare.
Bonus: tot ce se stie despre urmatorul iPhone

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu