duminică, 12 iulie 2015

Elena Udrea o mare blonda in parlament

Da, se tot aude despre Elena Udrea peste tot la televizor, de parca ar fi vreo cine stie ce vedeta sau ce face ea. Acum mai nou o filmeaza astia dupa ce a iesit de la arest si se distreaza pe bani nostrii (a contribuabililor) la mare ca este cazata intr-un hotel de 5 stele cu toate absolut conditiile care costa peste 100 euro pe noapte. Si are mult de stat la mare sa se relaxeze ca doar ce a fost la arest acolo unde saracuta nu putea sa faca un dus, nu avea nici macar un feon sa-si usuce parul sau conditii decente in care sa faca pipi... off saraca sa-i plangem de mila si sa o ajutam.

Dar, s-a uitat ca ea a fost cea cu idee sa faca un portal e-romania.ro sau cum se numea in valoare de 3 milioane de euro unde voia sa afiseze in timp real toate informatiile cu ce se intampla in Romania si alte informatii relevante pentru omul de rand. Ce s-a intamplat cu site-ul dupa 3 ani? Eh, site-ul nici macar numai este functional si nici nu a fost a ramas doar o pagina inactiva de 3 milioane de euro.

Ce i-a facut statul? Pur si simplu nimic! Doar a bagat-o in arest si atat (sau poate nici acolo n-a stat), banii pe care i-a obtinut din aceasta afacere uriasa nici macar nu i-a luat si acum sta bine merci in vacanta pe bani nostrii. Ce poti sa faci cand ea declara ca are doar cateva mii de euro in banca si nici macar o casa pe numele ei, saracuta sta in chirie.

Cu 3 milioane de euro cat ar fi trebuit sa coste site-ul ar fi facut ceva mai mare decat Google sau Facebook ca ei cu atat au inceput. Dar n-a ce sa ceri mai mult de la o tara in care doar cei de sus pot fura si scapa fara de fiecare data usor.

Vorba lui Mircea Badea, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.